top of page

Bil & Mc - lygtepolering/klargøring

Simpel og holdbar polering af lygter

Hos SA-Motorcycles & Automobiles, tilbyder vi også en service der indebærer polering af lygter. Vi har vores helt eget produkt som vi bruger. Om det skulle være en bil eller motorcykel, kom ind og stil den om morgenen og du har den igen til fyraften. 

Her polerer vi ikke bare direkte på materialet. Vi vådsliber det med det fineste sandpapir, renser det af og efterbehandler det med 2-komponent lak for at bevare den blanke overflade som bilen eller motorcyklen oprindeligt har. 

Bemærk at den operation ikke kan klares hvis dine lygter er matte indefra. Kom forbi og få en vurdering kvit og frit. 

Du betaler for: 


Klargøringskit som
detailsalg/gør-det-selv: 849 kr

Vi gør det for dig: 

Opstartsgebyr: 649 kr
Arbejde pr lygte: 350 kr.

Total: 1349 kr 

Polering
Hyunadai Getz 4.jpg
Opbvaring
SV1000
Sæderens komplet pakke: 600 kr
Dybdegående sæderens i hele bilen, svedpletter, bakterier og lugtegener fjernes effektivt. Alt lige fra opkast, blod, kaffe, urin og andre efterladenskaber fjernes og du får ikke din bil tilbage før den er ren og lækker igen.


Kosmetisk klargøring: 1000 kr
Alt kosmetisk på skallen/rammen/fælgene gåes igennem fra top til tå så din cykel står som et suttet bolche. Vi bearbejder alle eksisterende ridser i samme moment.


En luksus klargøring: 2000 kr
Ydelsen identisk med den kosmetiske klargøring, bortset fra at der gåes mere i dybden med cyklen. Tank og kåber pilles af og alt vaskes af. Bagsvinger poleres op samt kæde. Alle de lukkede steder hvor skidt kommer ind og normalt er svært at komme ind til, via manuel rengøring.

På biler er det kabinen vi fokuserer meget på, inkl karossen og hjulene.  Bilen vil stå som ny. Og vi sørger altid for at din kabine dufter godt ved endt klargøring. Alt gennemføres ned til den mindste detalje dog med forbehold for fejl og mangler på køretøjet.
bottom of page