Velkommen til vore bookingside

LÆS VENLIGST !!

Her kan du booke en tid i vores online booking system, hvor du kan sætte en dato af i vores kalender efter eget ønske. Om det er service eller vinteropbevaring. Gør det nemmere ved at udfylde alle felter korrekt og skrive MC-model/årgang og reg-nr på køretøjet i kommentarfeltet. Alle felter er obligatoriske, ellers er din booking ugyldig.

Betaling med det samme er ikke påkrævet, da systemet stadig er under opbygning. Men du vil modtage en E-faktura, når du har booket en tid såfremt betaling på forhånd er aftalt, og den kan man vælge at betale på mobilepay. Øverst over menuen til højre, er der et mobilepay-nummer (Husk Fulde navn). Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe. Vi kan også bookes/kontaktes via vores kontaktformularer i de andre menuer.

OBS: For kunder der har bestilt tilbud 3, 4 og 5, husk at vaske maskinerne inden indlevering. Vi giver naturligvis en vask hvis indkørslen er beskidt.

OBS: Prisstigninger kan forekomme løbende 1 gang om året.

OBS: ved afhentning af maskinen, bedes du venligst ringe en 1 uge i forevejen før udlevering.


OBS: Det er en forudsætning at din MC er forsikret og dækket under din egen forsikring såfremt der skulle ske tyveri/brand. For en merpris, kan du betale et depositum for at blive forsikret gennem SA-MC´S egen forsikring.

OBS: Serviceydelserne som "Service" gælder ikke som et stort service, da stort service kører efter timeløn. Mail venligst for et tilbud. Kædekit kampagnen sælges kun som et tilbud alene uden andre ydelser. Skal du derimod have et stort service, bliver kædekittet regnet ind som en reservedelspris for hver enkelt del uden den inkluderede timeløn som kædekit kampagnen har. (Dvs det bliver billigere i forbindelse med et stort service)

Vores services


Contact Us

Workshop:
SA-Motorcycles & Automobiles
MC Center Sjælland
Roskildevej 8
2680 Solrød str.
Danmark

Værksted:  +45 81 29 77 34

Klik gerne også på nedenstående Facebook logo og følg os hos SA-Motorcycles.

 

§ Parkeringsgebyr for uafhentede maskiner efter 2 varsler påkræves!

§ Rettidig betaling inden udlevering er et krav!

§ Læs venligst mere under vore firmapolitikker i menuen!

Vi tager ikke VISA/Dankort! 

  • White Facebook Icon