top of page

Velkommen til vore bookingside

LÆS VENLIGST !!

Her kan du booke en tid i vores online booking system, hvor du kan sætte en dato af i vores kalender efter eget ønske. Om det er service eller vinteropbevaring. Gør det nemmere ved at udfylde alle felter korrekt og skrive MC-model/årgang og reg-nr på køretøjet i kommentarfeltet. Alle felter er obligatoriske, ellers er din booking ugyldig.

Betaling med det samme kan være påkrævet. Men du vil modtage en E-faktura såfremt du har betalt online. Øverst over menuen til højre, er der et mobilepay-nummer hvis du fortrækker en anden betalingsmetode end onlinebetaling. (Husk Fulde navn i kommentarfeltet). Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe. Vi kan også bookes/kontaktes via vores kontaktformularer i de andre menuer.

OBS: For kunder der har bestilt tilbud 3, 4 og 5, husk at vaske maskinerne inden indlevering. Vi giver naturligvis en vask hvis indkørslen er beskidt. Tilbud 3 er ikke aktuel for 2021.

OBS: Under vinteropbevaringen vil det klart være en fordel at have egen lader med inkl ladestik monteret hvis du besidder af sådan et sæt. Vi kan også sælge dig en god lader til en fordelagtig pris hvis du ikke ejer sådan en. Har du ikke en lader, kan vi også sælge dig et ladestik til 125 kr.

OBS: Prisstigninger kan forekomme løbende 1 gang om året.

OBS: Ved afhentning af maskinen, bedes du venligst ringe en 1 uge i forvejen før udlevering.


OBS: Det er en forudsætning at din MC er forsikret og dækket under din egen forsikring såfremt der skulle opstå tyveri/brand o.a. For en merpris, kan du betale et depositum for at blive forsikret gennem SA-MC´S egen forsikring. Er vi selvforskyldt i ovenstående, dækker vi naturligvis skaderne.

OBS: Serviceydelserne som "Service" gælder ikke som et stort service, da stort service kører efter timeløn. Mail os venligst for et tilbud.

OBS: Har du en cruiser med overdimensioneret styr, eksterne sidetasker/indbyggede sidetasker eller lignende, så pålægges der et gebyr på 549 kr ved indlevering af maskinen.

OBS: Udeblivelse af services: 200 kr
Aflysning skal ske skriftligt.