top of page

Firmapolitik

Fortrolighedspoltik:
Hvorfor kundens privatliv er vigtigt for SA-Motorcycles. Kundens ret til privatliv er af stor vigtighed for SA-Motorcycles anerkender, at når en kunde vælger at opgive personlige oplysninger til SA-Motorcycles, skal kunden kunne have tillid til, at vi er i stand til at håndtere beskyttelsen af kundens privatliv på en ansvarlig måde. SA-Motorcycles har den opfattelse, at disse oplysninger kun skal bruges til at forbedre de services, vi yder kunden. SA-Motorcycles har formuleret denne fortrolighedspolitik for at fastslå, at vi beskytter kundens personlige oplysninger. Personlige oplysninger indsamlet af SA-Motorcycles.

Når der gennemføres et køb hos SA-Motorcycles, vil der blive indsamlet kundens kontaktoplysninger bestående af navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.

Beskyttelse af kundens privatliv:
SA-Motorcycles vil tage passende skridt for at beskytte kundens privatliv. Hver gang kunden opgiver følsomme oplysninger (f.eks. kreditkortnummer for at gennemføre et køb), vil SA-Motorcycles tage alle nødvendige skridt for at beskytte disse, så som kryptering af kundens kreditkortnummer. SA-Motorcycles vil også tage sikkerhedsmæssige forholdsregler for at beskytte kundens gemte personlige oplysninger. SA-Motorcycles vil lejlighedsvist videregive kundens navn og adresse til tredje part, når det er påkrævet for at kunne levere særlige ydelser og produkter, der er bestilt af kunden.

SA-Motorcycles.dk vil ikke videregive nogen af kundens personlige oplysninger til andre virksomheder eller enkeltpersoner til markedsføringsformål uden kundens tilladelse.

Personlige oplysninger tilgængelige for opdatering af kunden: 
Kunden kan hjælpe salarmc.dk til større effektivitet og øget servicekvalitet ved at holde SA-Motorcycles opdateret om enhver ændring af kundens navn, adresse, telefonnummer eller e-mail formularen på hjemmesiden.

Kunden kan ved at logge ind i sit salarmc.dk kontrolpanel, opdatere personlige detaljer. De personlige oplysninger, SA-Motorcycles indsamler og opbevarer, vil være omfattet af den version af fortrolighedspolitikken, der er gældende på indsamlingstidspunktet. SA-Motorcycles forbeholder sig retten til at ændre fortrolighedspolitikken fra tid til anden og vil annoncere sådanne ændringer i nyhedssektionen på salarmc.dk websitet. Kunden bør periodisk evaluere fortrolighedspolitikken for at sikre sig, at den er i overensstemmelse med kundens behov.

Refusions/annulleringspolitik:
Ved annullering af et køb, bedes du venligst skrive os en mail og identificere dit køb via tlf eller mail.  Varer der bestilles gennem SA-Motorcycles (www.salarmc.dk) sendes først når varen er betalt. Anullering af en forudgående aftale: 250 kr. Reservation af en forudgående aftale koster 250 kr og kan betales vi mobilepay: 64612.

-Returnering af varer er på kundes regning. Varen skal returneres i ubeskadiget tilstand og    gerne uåbnet indvendig emballage og

-ikke defekt udvendig emballage.

-Bestilling af forkert vare, kan ikke returneres.

-14 dages returret fra dags dato / Bestillingsdato.

Vilkår & betingelser:
Handelsbetingelser

1. Køb hos SA-Motorcycles / salarmc.dk
2. Priser
3. Salg generelt/tilbud/binding.
3.1. Kunde loyalitets rabat
4. Særligt om butikssalg og afhentning
5. Levering
6. Afbestillinger
7. Betaling
8. Reklamation
8.1 Reklamtionsret
8.2. Garanti
8.3. Ombytningsret
8.4. Rimelig tid
8.5. Formodningsreglen
9. Anvendelse af reklamationsret
10. Tilbagesendelse af varer som ikke indeholder fejl
11. Forsvarlig returnering
12. Kompatibilitet
13. Opbevaring/Parkering

1. Køb hos salarmc.dk / SA-Motorcycles:
Der er ikke indgået en bindende købsaftale med SA-Motorcycles, før De har modtaget en ordrebekræftelse fra SA-Motorcycles. Denne kan også være gældende mundtlig.

2. Priser:
Alle priser er inkl. 25 % moms og i Danske kroner, hvor intet andet nævnes. Kunder fra Norge/Sverige vil se priserne inkl dansk moms når de er på siden. Priserne er kun gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland. Der tages forbehold for: Valutaændringer force majeure leveringssvigt afgiftsændringer udsolgte varer og taste/trykfejl. Vore priser kan ej heller samlignes med andre forhandlers priser.

3. Salg generelt:
Den angivne pris ved bestillingstidspunktet, er den gældende salgspris. Er der på bestillingen valgt afhentning i butikken, slettes bestillingen såfremt varen ikke er afhentet senest 4 hverdage efter bestillingen. Afhentningsvarer faktureres til den aktuelle pris på bestillingstidspunktet, og prisen ændres IKKE hverken ved prisfald eller stigning. De priser der er på salarmc.dk gælder normalt også i shoppen. Ift tilbud, er alle aftaler bindende og kan ændres efter aftale hvis tilbuddet er med forbehold. Er et tilbud accepteret, er det en bindende aftale der skal overholdes. Accept pr sms er også bindende, lige så vel som mundtlige aftaler. Derfor ingen udlevering af maskiner før regningen er betalt.

3.1. Kunde loyalitets rabat:
Handler De mere end 3 gange i form af reservedele eller reparationer, kan de optjene  op til 10 procent rabat for hver handel. På baggrund af de ordrer, De har lagt hos os de seneste 12 måneder, beregner vi en loyalitetsrabat på deres fremtidige ordrer.

4. Særligt om lagersalg: 
-Ved lagersalg er der INGEN  returret, da man har lejlighed til, at undersøge varen inden overdragelsen/risikoovergangen sker.

-Normale varer der ikke sælges ved lagersalg, tilbageleveres i original og ubrudt emballage, da varen efterfølgende skal kunne sælges som ny. Ved tilbagekøb af varer sker dette altid til prisen på kundens faktura, eller ved prisfald til den aktuelle dagspris.

5. Levering: 
Der tages forbehold for udsolgte varer og udskudt leveringstid hos SA-Motorcycles grossister.

5.1. Forsendelse: 
Varer der bestilles online anvises som på lager hos leverandøren i Tyskland, men afsendes straks til kunderne når de ankommer til SA-Motorcycles. Afhængig af lagerstatus, kan leveringen variere. Varer afsendes via Post Danmark med eller uden track&trace. 


6. Afbestillinger:
Ønsker De at afbestille eller annullere en allerede afgivet bestilling, bør det som udgangspunkt ske på samme måde som bestillingen er foretaget. Alternativt kan det ske ved, at fremsende en e-mail mærket "Afbestilling". Her bør bestillingstidspunkt samt ordrenummer/navn/efternavn fremgå. Har De modtaget en ordrebekræftelse pr. e-mail kan denne returneres til afsender med teksten "Afbestilling" indsat i emnefeltet. Afbestilling bør ske inden kl. 14 samme dag, som bestillingen er foretaget. Er varen bestilt og afsendt, kan vi ikke tage varen retur. (Gælder skaffevarer)

7. Betaling:
-De mulige betalingsmåder er: Betaling via  Bankoverførsel m. straks overførsel.
-Bankoverførsel ved reservation af varer.
-Manglende betaling: 1. rykker: Påmindelse om betaling påbegyndes dagen efter betalingsfristen. 2. rykker: pålægges et gebyr på 100 kr pr uge. Altså en uge efter betalingsfristen er overskredet. 3 rykker pålægges endnu en rykker med en uges mellemrum siden sidste rykker. Hvis Ingen respons på rykkere foretages, overtages rykkere af inkassofirma. Ekstra administrationsomkostninger pålægges hvis skyldner ikke har tilbagebetalt kravet i mere en 6 måneder. Bemærk at hele den proces forgår pr automatik. Vi kan ikke stoppe en inkassosag hvis en regning ikke betales efter 3 rykkerbreve.

-Vi forbeholder os retten til at konfiskere din nummerplade ved manglende betaling/afhentning efter rykkerprocessen. Ligeledes afmonterer vi også de reservedele som skulle være monteret på maskinen og stiller køretøjet udenfor porten.

8. Reklamation:
Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos SA-Motorcycles. Forskellen på reklamationsret og garanti kan ses herunder. Er der yderligere reklamationsret eller garanti, vil det fremgå særskilt af fakturaen. Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres denne vederlagsfrit på vort eller vor leverandørs værksted, såfremt der er en produktionsfejl på produktet. Skader på produktet som skyldes betjeningsfejl, fremmedlegemer, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent. Endvidere er almindelige sliddele ikke dækket af reklamationsretten. SA-Motorcycles kan ikke gøres ansvarlig for skader der er sket på grund af forkert eller ulovlig brug af mindreårige, med mindre det følger direkte af dansk lovgivning.

8.1. Reklamationsret:
Reklamationsretten er kundens ret til, at reklamere over en vare, der har fejl eller mangler, som var til stede da varen blev solgt. Kunden har to år til, at finde fejl eller mangler på varen, som beviseligt er sælgerens ansvar. Bevisbyrden ligger de første 6 måneder hos forhandleren, de efterfølgende 1½ år ligger hos kunden. Reklamationsret er kundens lovfæstede ret.

8.2. Garanti:
Garanti er en særlig aftale, der indgås mellem køber og sælger. Hvis kunden og sælgeren enes om, at der skal være en garanti på to år for en vare, så kan kunden i denne periode klage over alle typer af fejl og mangler. Det er i dette tilfælde sælgers ansvar at at bevise, at fejlen skyldes mislighold fra kundens side. Garanti er ikke kundens lovfæstede ret.

8.3. Ombytningsret:
Forbrugeren kan som udgangspunkt kræve, at få ombyttet en vare i stedet for at acceptere sælgers tilbud om, at få varen repareret. Det var omvendt indtil 1. januar 2002. Der er dog et meget vigtigt forbehold: Forbrugeren kan kun kræve ombytning, hvis ikke kravet påfører sælger uforholdsmæssige omkostninger i forhold til en reparation.

8.4. Rimelig tid:
I den nye købelov har forbrugeren altid to måneder til at reagere efter, at en fejl eller mangel ved en vare er opdaget. Man betragter således reklamationer inden for 2 måneder, som værende inden rimelig tid og dermed i overensstemmelse med loven. Reklamation kan godt foretages senere end to måneder og stadig være i rimelig tid, men det må antages at høre til sjældenhederne.

8.5. Formodningsreglen:
Den sidste væsentlige ændring af købeloven, er den såkaldte formodningsregel, der betyder, at inden for de første seks måneder efter et køb formodes det, at fejlen var til stede ved købet. Rent praktisk betyder reglen, at forbrugerne sikres en lempeligere bevisbyrde inden for de første seks måneder og medfører, at forbrugeren indenfor de første 6 måneder har lettere ved at få varen ombyttet.

9. Anvendelse af reklamationsretten:
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles SA-Motorcycles inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. I det omfang SA-Motorcycles måtte være ansvarlig, er ansvaret begrænset til det direkte tab og omfatter således ikke følgeskader på tilsluttet udstyr og indirekte tab såsom tabt arbejdsfortjeneste, transportomkostninger, driftstab, installationsomkostninger m.v. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til SA-Motorcycles udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Ved montering af ekstraudstyr til elektroniske varer vi ikke forhandler sammensat efter kundens ønske, er der ikke længere fortrydelsesret fra og med det tidspunkt, hvor kunden har givet samtykke til at monteringen kan begynde. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af SA-Motorcycles.

10. Tilbagesendte varer som ikke indeholder fejl:
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til SA-Motorcycles, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden, ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr. Testgebyret er DKK 795,- pr. time inkl. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på et RMA skema (reklamationsskema), kan SA-Motorcycles ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter. Varer skal returneres med en fakturakopi hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Har kunden ikke en fakturakopi og SA-Motorcycles skal finde den i sine arkiver vil der blive pålagt et gebyr på DKK 250,- til dækning af den tid der er forbrugt på fremskaffelsen af denne.

11. Forsvarlig returnering:
Alle produkter, der returneres til SA-Motorcycles skal være forsvarligt indpakket. Ved powercommandere, tændningsmoduler affjedringer m.v. skal disse sendes tilbage i en kasse eller lignende. Skade som følge af mangelfuld emballering kan medføre, at Deres rettigheder bortfalder. SA-Motorcycles anbefaler, at varen returneres via Post Danmark, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i Post Danmarks system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til SA-Motorcycles. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra SA-Motorcycles indpakket i flamingo æsker, skal dersom de returneres være indpakket i tilsvarende beskyttende materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

12. Kompatibilitet:
SA-Motorcycles kan ikke holdes ansvarlig for tilpasningsproblemer mellem opgraderings/tundele ved køb til selvmontering.

Spørgsmål vedr. ovenstående, bedes De venligst rette henvendelse til SA-Motorcycles tlf.nr.

13. Opbevaring efter vinterperioden/Parkering/midlertidig parkering:
Har man et køretøj som ikke bliver afhentet efter endt tilbud/reparation, pålægges der et opbevaringsgebyr svarende til en opbevaringsmåned. Dette trækkes du kun for hvis du ikke har lavet en aftale om parkering EFTER du har modtaget en regning fra os eller vi ikke hører fra dig. Aftales det før, så vil du blive faktureret inkl opbevaring. Hvis du ikke bekræfter en aftalt afhentningsdato og vi heller får respons på opkald, pålægges der opbevaringsgebyr. Vi dækker ikke dit køretøj ved skader/indbrud/hærværk/naturkatastrofer. Dit køretøj skal være dækket af egen forsikring. 

Se taksterne her:  April-september: 399 pr påbegyndt måned. Parkerer du i de forgående måneder i vinteren uden en aftale om vinteropbevaring, hedder prisen 299 kr pr måned. Se mere under booking online. 
bottom of page