top of page


Om os
SA-Motorcycles startede op d. 1/1 2013 som en lille virksomhed i fabriksparkens område i Glostrup. Det startede med ren reparation og servicering/ombygning af motorcykler. Da pladsen så blev for trang efter et lille års tid, flyttede det til Hedehusene ude ved det gamle kaffe surrogat bedre kendt som Neergårds Camping. 

SA´s egne ord
Jeg troede ikke det ville være muligt at få det til at løbe rundt i de helt små på den måde. Jeg startede med små lokaler på 9 kvadratmeter til 30 kvadratmeter - og 60 m2. Jeg tager den med ro og jeg har lært at man skal være tålmodig i stedet for at satse for stort og tabe alt. Jeg har freelancet arbejde til Enghave Motor som er Danmarks største Suzuki forhandler. Dette gjorde jeg i 3 år og senere hen freelancede jeg lidt til My Mc i Søborg én gang om ugen, da mit firma begyndte at gå meget bedre. Vi har allesammen stadig et godt samarbejde dagen i dag.
Hos SA-MC, laves alle Japaner mærker og hovedsageligt mest Suzuki. Og Kawasaki, Honda. Yamaha, er det mærke vi også laver udover Suzuki. Der laves naturligvis også Knallerter som PGO, Honda og Peugeot.
Idag 
Nu er SA-Motorcycles opgraderet med over 150 m2 kvadratmeter med forhandlerskab og det bliver stadig større. Nu tilbydes der salg, reparation, fejlfinding, sandblæsning, vinteropbevaringer, salg af reservedele og forsikringsskader samt moto-cross. Sidst men ikke mindst, er SA-Motorcycles i gang med en webshop som tilbyder alt i opbevaring og batteriladere, tændingsdele o.m.m. Vi kører en lidt højere timeløn end de fleste små virksomheder, da vi giver nogle fordele hos os som ingen andre gør og vi arbejder mere med specialet. Og 9 ud af 10 gange har vi heller ikke en usædvanlig lang ventetid. Medmindre der skulle være problemer med reservedelslevering.

Historien bag SA
SA startede sin karriere i 2002 hos City Motor a/s, bedre kendt som Scootercity, som knallertmekaniker-lærling. Efter en længere årrække hos Scootercity og en masse erfaring med PGO, Kymco, Aprilia og Honda samt Peugeot scootere, valgte SA at videreuddanne sig som Motorcykelmekaniker hos MC-Hjørnet i 2006. Der var fast arbejde længe nok til at kunne opnå en god erfaring som Honda, Kawasaki og Aprilia mekaniker. SA tog sin erfaring videre til Stevens MC-Shop i 2008 som fastlønnet mc-mekaniker i et lille års tid. Finanskrisen trådte ind og SA var ikke i MC-Branchen i adskillige år før år 2013. Og i dag er SA her. Der er til og med udvidet til Autoværksted på samme adresse som bi-erhverv.  :)

SA-Motorcycles & Automobiles
MC-Center Sjælland


 

Vinteropbevaring, olie/filterskift
Autoværksted Solrød, motorcykelværksted Solrød
Arbejdsbord, motorrenovering, motorcykelmekaniker, motorcykelværksted
Yss affjedring, fjederpresse
Dækskifte, dækapperat
Motorcykelværksted, autoværksted
bottom of page