Forsikringsskader


Vores forsikringsgodkendte værksted tager sig af din motorcykel når den skal igennem forsikringsprocessen.
Vi takserer den på under en uge og bestiller reservedele lige så snart skaden er godkendt af taksator.
Reservedelstiderne kan svinge meget, alt efter om vores hovedleverandør har delene på lager. Vi er det hurtigste motorcykelværksted i egnen til at få takseret skader, hvis du skulle mangle hjælpen. Vi kan også ordne skader under en vinteropbevaring. Så er opbevaringen naturligvis gratis hvis skaden er godkendt og stor nok prismæssigt.

         Under processen er det vigtigt at vi har alle dine forsikringsinformationer, såfremt sagen kommer hurtigere igennem. Godtgørelsen af skaden afhænger af værdien på din maskine og skadens omfang.
 

Vi tager desværre ikke imod Top-Danmark kunder.

Det med småt:


OBS!! Administrationsgebyr på 1250 kr mellem forsikringsselskabet og SA-MC

Såfremt kunden ønsker maskinen totalskadet i hast - påregnes adm-gebyret hvis det godkendes af forsikringen inden igangsættelse. Dette adm-gebyr bliver krediteret til kunden efterfølgende. Læs mere nedenfor:

Bemærk at ovenstående gebyr kun gælder for TOTALSKADER hvor en modpart er involveret og ikke almindelige forsikringsreparationer.  Almene sager er uden beregning. Vi kræver intet gebyr for almene sager. Og førend vi ved om vi får dækning for det af forsikringen, hvis det omhandler en total-skade. Hvis kunden frivilligt vælger at betale gebyret i første omgang til SA-MC, får vedkommende dette krediteret senere, (Max 6 md´er) når SA-MC får adm-gebyret godtgjort. Dette adm-gebyr omhandler opgørelsestiden på en forsikringsskade. Er det en hastesag fra kundes side, er det på egen regning.Skriv en besked i nedenstående kontaktformular for at melde en skade,
så sørger vi for at den bliver takseret på under en uge.

 

forsikringsskader


Contact Us

Workshop:
SA-Motorcycles & Automobiles
MC Center Sjælland
Roskildevej 8
2680 Solrød str.
Danmark

Værksted:  +45 81 29 77 34

Klik gerne også på nedenstående Facebook logo og følg os hos SA-Motorcycles.

 

§ Parkeringsgebyr for uafhentede maskiner efter 2 varsler påkræves!

§ Rettidig betaling inden udlevering er et krav!

§ Læs venligst mere under vore firmapolitikker i menuen!

§Vi tager ikke VISA/Dankort i butikken, men det gør vi tilgengæld online via Stripe, mobilepay og straksoverførsel. Kontanter dog max 7500kr.

  • White Facebook Icon