top of page

Hyperpro suspensions

Hyperpro streetpakker tilbydes i eksklusiv indpakning medfølgende en bagdæmper som er fuldt justerbar samt progressive forgaffelfjedre og forgaffelolie. Hele pakken giver dig en ny motorcykel med forbedrede styre -og bremseegenskaber. Køb en streetpakke, det er billigere og bedre end det originale. Ring eller skriv for mere info om produktet til netop DIN motorcykel. Priserne er varierende, alt efter mærke/model.

bagdæmper
Progressiv bagfjeder
Hyper-pro street pakke

Komplet indstilling af din affjedring er ikke en myte !

 

 Korrekt indstillet affjedring giver bedre vejgreb under acceleration
bedre bremseevner, bedre styreegenskaber, formindsket dækslid
forbedret kørekomfort.

Alt dette, sørger vi for dig mens du står og venter, til en pris for 695 kr. Vi måler din affjedring ud for dig og giver det et efterspænd. 

Du fortæller os om dine forventninger til din nye affjedring og vi customizer efter dit behov. Og vil du bare have en efterspænding på din originale affjedring, så kan vi også klare det for dig. 

Book en tid til justering/ombytning af din affjedring på nedenstående formular i bunden.

 

YSS Custom-made suspensions

Hvorfor ikke gør din motorcykel personlig med en lækker YSS affjedring, som er et af de største i verden ??
Her får du en fantastisk affjedring, lige fra banen-vejen. Priserne starter fra 2000 kr og op efter. Her kan vi også tilbyde en samlet pakke med alt inklusiv. Så hvis du er træt af din gamle originale bagstøddæmper og vil have noget der er bedre, så er dette her løsningen. Den kan fåes fuld justerbar og med fuld garanti. Vi specialiserer os i at bygge dem fra bunden, så vi kan designe en affjedring til netop DIN cykel. Hør mere om dette og ring til os. Med YSS har du den fordel at hvis du kører i Europa eller Asien med din motorcykel, så har YSS fabrikken en garanti som leverer servicen til dig hvor du end befinder dig, hvis støddæmperen skulle fejle. De skulle efter sigende sende en ny med posten. Kør til nærmeste motorcykelværksted og den kan blive sendt dertil. Så skræddersyede dæmpere under en vinteropbevaring eller et service.
Støddæmper
Bagdæmper
Motorcykelværksted
bottom of page