Brugte Motorcykler og Biler

santander_390x120.png
Ikanobank.png
Chang Jiang

Licensbygget Kina BMW / Chang Jiang ( CJ 750) fra 1967. Motor/gearkasse/stel er renoveret for ca 11 år siden.  2 cyl. boxermotor med 2 ventiler pr cylinder og 22 HK. Topfart: 80 Km/t. Maskinen har kun gået lige knap 1500 km og er nulstillet efter renoveringen. Nye dæk og egere, samt nylakeret i samme omgang under renoveringen. Al elektronik er også udskiftet. Maskinen er kørende og med plade samt 6 måneders garanti på motor og gearkasse. Her får du en sidevogns MC som er i rigtig god stand og hvor du ikke behøver at gøre yderligere.

Pris inkl lev og 6 md´ers garanti på motor og gearkasse: 55000 kr 

Hyundai Getz Sport 2008

Fin Hyundai Getz CRDI 1,5L, 4 cyl m. kæde, sælges. KM: 224000, aircondition, sædevarme, sportssæder, ABS/ESP, 3 seler bag, Airbag, CD/Radio, Leveres klargjort og serviceret inden salg. Bilen er serviceret løbende og er tidligere undervognsbehandlet. Den er til -og med også chippet, så den har over de 110 HK som den normalt er født med. Nye støddæmpere hele vejen rundt monteret i 2018. Nye dæk x 4 stk. Den står på stålfælge pt. Alufælgene følger ikke med. Kører dagligt uden problemer. M.træk. Har fået bremser/skiver hele vejen rundt i sommeren 2021 inkl service. Ny kondenser samt air-con pumpe monteret med ny v-rem. Nyserviceret i januar 2022 og fået ny kobling. Synet i juli 2021.

Pris som afhentning: 19,995 kr

 
1/1
Honda Goldwing GL 1500SE 1993

Super flot Goldwing med 57800 miles på bagen. Den har fået den helt store tur, nye remme, ny vandpumpe, nye dæk, nye hjullejer for og bag, nye bremseklodser og stempler hele vejen rundt, nye LED forlygter samt tågelygter. Ny bundkåbe i chrome, nye chromegælle/dyser og bremsevæskelåg, olie/filter/luftfilter. Karburatorerne har også været ude og få nyt repkit. Kølervæske er naturligvis også skiftet. Der er til og med monteret voltmeter på mc'en og nyt batteri samt større generator. Der er monteret højere røgfarvet vindskærm med større hældning. Chromegrill under lygte er udskiftet og chromegrill på køler er også ny. Hjulskærmene i chrome er også blevet udskiftet. LCD skærmen er også udskiftet. Listen er lang og billederne taler for sig selv. Der er monteret ny saddel på med ryglæn, da den gamle var slidt. Nyrenoverede gaffelben og nye kronrørslejer. Ring for yderligere info, kom evt forbi og se den og lad os få en snak. Her får du den ultimative pakke hvor alle sygdomme er fjernet. Nyt ubrugt intercom og GPS fra Tom Tom medfølger.

Pris inkl syn, levering og 6 md´ers garanti på motor og gearkasse: 110.000 kr