top of page

Brugte Motorcykler og Biler

santander_390x120.png
Ikanobank.png
Jeep Grand Cherokee II 4,7 2001 (SKIFTET TIL GULE PLADER)

Skal du have en bil der kan trække, så er denne her sagen. Med sine 223 HK og min 400 NM, så kan denne bil præstere fra 0-100 på lidt over 8 sekunder. Bilen har fået lavet komplet undervogn, inkl styrhus (bortset fra nye fjedre). Bilen har kørt 296000 km. Paneler er repareret for rust, nye dæk monteret, nyt varmelegeme, køler, nyt bagtøj, startermotor, batteri, nye bremseskiver hele vejen rundt samt kalibere, stort service, nye lygter, servomotor, V-rem + termostat AC-service og m.m. Alt kan dokumenteres. Der er et regnskab på ca 85000 kr inkl malerarbejde for år 2021-2022. Påregn lidt brugsspor inde som ude. Sædevarme i førerside virker ikke.

2021: Bagpaneler. Malet kofangere for + bag inkl begge forskærme. Fået skiftet alle kalibere og skiver på samme tid i 2021. Ny køler. Ny Blæser. Nyt styrehus. Servopumpe ombytter. Nye dæk ( Alle 4) stadig masser af mønster. Bagklapdæmpere + til motorhjelm. Nye støddæmpere. Styredæmper. Service. AC service. Bærearme og bøsninger. Generator rem. Dashcam for+bag. Blendoors og blendoor motorer. (Trænger til kalibrering med tester) Varmelegeme. Bundkar til gearkasse + service med filtre. Nyt/brugt bagtøj. Hjullejer/nav hele vejen rundt. Kabineblæser + modstand. Blæserhus komplet. Vandpumpe. Brugt rat. Tændspoler. Tændrør. Inderforskærm. Tectyl under skærmene.
2022: Service. Nyt batteri. Nye forlygter uden el.justering. Clockspring. Startermotor. Skiver alle 4 igen. Masser af interiordele haves. Ny lambdasonde nr 2.

2023: Fabriksny servopumpe. Styrekugle H.S skiftet. Bagpotte/mellemrør. 301065 km. Rudehejs førerside. Dørlås venstre for. Synet i juli 2023

2024: Våbenskab med rygbøjle og Jeep logo, monteret - inkl gule plader.

Sædevarme i førerside virker ikke. Varme i sidespejl i førerside virker ikke. Brugsspor indvendigt som udvendigt. Undervogn ser fin ud. Intet gennemtæret rust. Bliver den ikke solgt, beholder jeg den selv. Bilen kører fantastisk og kører lige gennem syn. Levering inkl syn for mer-pris. (4000 kr) Er der noget du vil vide, er du velkommen til at skrive eller ringe. Byttes gerne til V8´er bil eller varevogn som er benziner. Jeg forholder mig til prisen ved ren handel. Kilometertal er stigende og er på 309XXX.

BILEN ER PÅ GULE PLADER - 4300 kr i årlig vægtafgift.

Pris inkl levering 60000 kr (afhentningstilbud)

 

Suzuki GSX1100 G 1993

Denne fine Suzuki er blevet gennemrenoveret hos mig, lige fra stel til motor. Listen er lang. Men der kan nævnes at den er nymalet hele vejen rundt, nye skiver, nye dæk, skræddersyet sæde, nye stempler i motoren og en totalrenovering af karburatoren. Nogle af delene kunne ikke fås som nye, såsom udstødningen. Så der er monteret en brugt original udstødning i pæn stand. Maskinen har 100 hk og masser af moment. Den er udstyret med USB C og special bremsemaster og koblingsmaster. Alt er gennemgået, bremser, slavecylinder og endda. Nye lyskontakter er til og med også monteret samt højt styr. Blåt styr som er lavere følger også med i købet. Sidetasker og tanktaske i goretex medfølger. Cyklen er bygget til entusiasten og som ved hvad det er. 
Flere billeder kan ses på vores facebookside under billeder/albums på linket herinde.


Pris inkl levering: 99995 kr

Pris inkl gratis service i 1 år: 119995 kr

 

Gilera Nexus 500 2006 Maxi scooter

Velkørende Gilera Nexus, nyserviceret, nye dæk o.m.m. Maskinen har 39 HK. Den står flot trods sin alder. Den er under klargøring. Sælges for kunde. Af udstyr, er den født med elektronisk indsprøjtning, centrallås til sædet og lækkert digitalt dashboard. Gilera Nexus er et sjældent udbud i Danmark, og denne model, er formentlig en af de få der er tilbage. Det anbefales at tegne en serviceaftale til denne model, da intervallerne er rimelig korte for denne model.
Billeder kommer løbende. 

Pris inkl levering 60.000 kr


 

Suzuki SV1000 N 2004

Fuldt renoveret.

Under opbygning - Billeder og info kommer løbende.

pris inkl levering: 85.000 kr

 

bottom of page