top of page

From comstar 2 spokes

HONDA COMSTAR WHEEL CONVERSION. See how we converse your comstarwheels 2 spokes.

Please mail us via the contactform if you are from a another country and we will answer you. 

Overskriften taler for sig selv, men vi vil godt vise jer hvordan vi konveterer comstar fælge til egerfælge. Denne operation tager en del tid og skal igennem mange etaper før et sæt fælge kan stå klart til din motorcykel.

På comstarfælge, ser man at fabrikanten har boltet fælgen og pladeegerne sammen til fælgringen sammen med navet. Dette giver os en mulighed for at vi kan grave navet ud af fælgen og designe vores egen fælg. 

Vi fremstiller selv konveteringsringe hvor de specialfremstillede egere skal skal sidde sammen til de nye fælgringe, som vi kan få i forskellige farver. Vi måler og skærer ud, tilpasser, sandblæser, omlakerer, specialfremstiller egere i specifik længde og sørger for at det hele passer sammen med din selvvalgte fælgring. 

Under denne process, sørger vi for at der bliver presset nye lejer i navene, afbalancering/strikning af egere og evt nyt fælgbånd eller dæk hvis dette ønskes. Vi sælger desværre ikke delene som løsdele, da der er lidt forarbejde med de forborede huller og andre dele. Så det er individuelt fra model til model.
Overskydende maling og metal drejes af så konveteringsringen kan sidde snorlige.


Huller nedsænkes til en konus der passer til hver nippel/eger.


Det første er samlet og bliver efterspændt....


...hermed 1 stk forhjul.....

Der er ingen TÜV endnu. . Vi garanterer at de holder 100 procent. De skal sidde på en CB400N fra 1981 med en vådvægt på 175kg.Har du et pr comstarfælge, så ring til os og hør mere om processen og hvad det koster at få produceret dem. 
Priser starter ellers fra 5000 kr pr komplet fælg. Afhængig af fælgtype/str osv. Elokserede alu-fælge er som regel dyrere.

Vi kan sagtens designe noget billigere end prototypeprisen, så skriv en mail og få noget på skrift, da vi ikke kan give en nøjagtig pris her på hjemmesiden.

Skal din cykel opbevares hos os, kan vi slå 10 procent af regningen og du får vinteropbevaring gratis. Vi er det eneste motorcykelværksted i Solrød og omegn, som beskæftigere sig med den slags opgaver på japanske motorcykler.

Honda hjul, Honda wheel
Hjulnav, motorcykel, motorcykelværksted
konveteringskit, fælge
egere, følge, egerfælge
egerfølg, moose-racing, comstarfælg, moto-cross-fælg, honda
Egerfælg, bremekaliber
IMG_20200703_145105.jpg

Tak! Beskeden blev sendt.

bottom of page