Contact Us

Workshop:
SA-Motorcycles & Automobiles
MC Center Sjælland
Roskildevej 8
2680 Solrød str.
Danmark

Værksted:  +45 81 29 77 34

Klik gerne også på nedenstående Facebook logo og følg os hos SA-Motorcycles.

 

§ Parkeringsgebyr for uafhentede maskiner efter 2 varsler påkræves!

§ Rettidig betaling inden udlevering er et krav!

§ Læs venligst mere under vore firmapolitikker i menuen!

Vi tager ikke VISA/Dankort! 

  • White Facebook Icon

Velkommen til vore bookingside

Her kan du booke en tid i vores online booking system, hvor du kan sætte en dato af i vores kalender efter eget ønske. Om det er service eller vinteropbevaring. Gør det nemmere ved at udfylde alle felter korrekt og skrive MC-model/årgang og reg-nr på køretøjet i kommentarfeltet. Alle felter er obligatoriske, ellers er din booking ugyldig.

Betaling med det samme er ikke påkrævet, da systemet stadig er under opbygning. Men du vil modtage en E-faktura, når du har booket en tid såfremt betaling på forhånd er aftalt, og den kan man vælge at betale på mobilepay. Øverst over menuen til højre, er der et mobilepay-nummer (Husk Fulde navn). Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe. Vi kan også bookes/kontaktes via vores kontaktformularer i de andre menuer.

OBS: For kunder der har bestilt tilbud 3, 4 og 5, husk at vaske maskinerne inden indlevering. Vi giver naturligvis en vask hvis indkørslen er beskidt.

OBS: Prisstigninger kan forekomme løbende 1 gang om året.

OBS: ved afhentning af maskinen, bedses du venligst ringe en 1 uge i forevejen før udlevering.


OBS: Det er en forudsætning at din MC er forsikret og dækket under din egen forsikring såfremt der skulle ske tyveri/brand. For en merpris, kan du betale et depositum for at blive forsikret gennem SA-MC´S egen forsikring.

Vores services